Idun

Sennepssaus 265g

EPD-nr. 4658209

Anvendelig middagstilbehør både til kjøtt og fisk. Uunnværlig følgesvenn til gravlaks, og en klassiker til sild.

vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 25 g
Energi 1580 kJ 395 kJ
Energi 378 kcal 95 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
35 g
  • 2,3 g
8,8 g
  • 0,6 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
14 g
  • 14 g
3,5 g
  • 3,5 g
Protein
    1,5 g
      0,4 g
        Salt
          1,8 g
            0,45 g

              Ingredienser

              rapsolje, sennep 28 % (vann, sukker, sennepsfrø, eddik,salt), vann, sukker, eddik, salt, dill, fortykningsmiddel (xantangummi,natriumalginat), naturlig dillaroma, konserveringsmiddel (sorbinsyre),fargestoff (karotener, E150c, riboflavin), surhetsregulerende middel(natriumcitrat).

              Krydderet er bestrålt

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Ja
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig
              Holdbarhet etter åpning Holdbarhet endres ikke
              Del på epost Skriv ut