TORO

Sjokoladefondant 232g

6 esker i kartong

EPD-nr. 4832408

TORO Sjokoladefondant er en fyldig, lun og smakfull dessert med smak av ekte belgisk sjokolade. Pakken inneholder to poser à tre porsjoner slik at du kan tilberede til akkurat så mange som dere er. En pakke gir da totalt 6 sjokoladefondanter

  • Enkel å tilberede
  • Fyldig smak av belgisk sjokolade
  • Praktisk med to poser à 3 porsjoner i eksen
vegansk

Næringsinnhold

Per 100 g
Energi 1758 kJ
Energi 416 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
8,8 g
  • 4,9 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
76 g
  • 58 g
Protein
    5,6 g
      Salt
        0,18 g
          Per 100 g Per porsjon 70 g
          Energi 1833 kJ 1283 kJ
          Energi 439 kcal 307 kcal
          Fett
          • Hvorav:
          • - Mettede fettsyrer
          26 g
          • 4,9 g
          18,2 g
          • 3,4 g
          Karbohydrat
          • Hvorav:
          • - Sukkerarter
          42 g
          • 32 g
          29,4 g
          • 22,4 g
          Protein
            6,6 g
              4,6 g
                Salt
                  0,5 g
                    0,35 g

                      Tilberedning

                      1. Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).
                      2. Bland sammen 2 egg og 100 g smeltet avkjølt smør eller 1 dl flytende margarin. Tilsett begge posene og rør godt sammen.
                      3. Fordel røren i 6 smurte ildfaste porsjonsformer (f.eks. kaffekopper, porselensformer eller tykke muffinsformer)
                      4. Stek på midterste rille i ca. 8-10 minutter. Følg med mot slutten av steketiden da den kan variere i forhold til type ovn og størrelse på porsjonsformene. Fondanten er ferdig når den har stivnet langs kanten og kjernen fortsatt skjelver når man dytter forsiktig på formen.
                      5. Server i formen eller hvelv ut på tallerken. 3 porsjoner: Følg tilberedningen over, men bruk kun en pose og tilsett 1 egg og 50 g smeltet smør eller ½ dl flytende margarin. Fordel i 3 porsjonsformer. Tips For lettere å hvelve fondanten ut på tallerken, klipp til bakepapir og legg i bunnen av den smurte formen. La fondanten hvile ca. 5 min etter steking. Skjær rundt kanten av formen og hvelv den over på en tallerken.

                      Ingredienser

                      sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator(soyalecitin)), hvetemel, fettredusert kakao, hevemiddel(bakepulver (kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), rapsolje.

                      Med belgisk sjokolade.

                      Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

                      Allergener

                      Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
                      selleri
                      Nei
                      egg
                      Nei
                      fisk
                      Nei
                      gluten
                      • Inneholder:
                      • - Hvete
                      Ja
                      melk
                      Nei Spor av
                      sennep
                      Nei
                      nøtter
                      Nei
                      peanøtter
                      Nei
                      lupiner
                      Nei
                      bløtdyr
                      Nei
                      sesamfrø
                      Nei
                      skalldyr
                      Nei
                      soya
                      Ja
                      sulfitt
                      Nei

                      JA: Allergenet inngår i produktet

                      NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

                      Holdbarhet og oppbevaring

                      Temperatur min 2°C
                      Temperatur maks 25°C
                      Holdbarhet totalt antall dager 730
                      Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
                      Del på epost Skriv ut