Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1554 kJ |
Energi | 367 kcal |
Fett
|
4,6 g
|
Karbohydrat
|
72 g
|
Kostfiber |
2,6 g |
Protein |
8,6 g |
Salt |
2,7 g |
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 743 kJ | 2229 kJ |
Energi | 177 kcal | 531 kcal |
Fett
|
8,2 g
|
24,6 g
|
Karbohydrat
|
15 g
|
45,0 g
|
Kostfiber |
0,5 g |
1,5 g |
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
0,92 g |
2,8 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Brun kjøttdeig (400-800 g) i en gryte/stor stekepanne. Bruker du kjøttdeig uten salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en liten teskje salt under steking. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt.
Hell på 5,5 dl vann og 7 dl melk under omrøring. La det koke i 2-3 minutter.
3. Bruk en lav, ildfast form som rommer ca. 3 liter (25 x 35 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis (3 lag plater). Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 150 g ost.
4. Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter.
Ingredienser
lasagneplater 69% (maismel, rismel), maisstivelse, tomat 7%,ostepulver 6% (smelteost (hvitost, salt), skummetmelk,ost, myse (melk)) løk, salt, sukker, rapsolje, gjærekstrakt,aroma, urter, krydder, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt).
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet