Stabburet

Kaviar porsjonstube 12g

Displayeske à 165 stk

EPD-nr. 1463843

Kaviar laget av lettrøkt rogn fra torskefisker

  • Alltid like fersk
  • Klar til bruk
  • God hygiene

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 12 g
Energi 1701 kJ 204 kJ
Energi 411 kcal 49 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
35 g
  • 2,8 g
  • 21 g
  • 11 g
4,2 g
  • 0,3 g
  • 2,5 g
  • 1,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
15 g
  • 12 g
1,8 g
  • 1,4 g
Protein
    8,7 g
      1,0 g
        Salt
          5,6 g
            0,67 g

              Ingredienser

              sukkersaltet og lettrøkt rogn fra torskefisker 48 %, rapsolje,sukker, vann, potetflak, fiskeolje, tomatpuré, eddik,konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), salt, antioksidant(askorbinsyre), fargestoff (karmin, paprikaekstrakt).

              Høyt innhold av omega-3-fettsyrer

              Inneholder 3,7 g omega-3 fettsyrer per 100 g, hvorav 0,3 g EPA og 0,5 g DHA.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 8°C
              Holdbarhet totalt antall dager 305
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Del på epost Skriv ut