Vossafår

Vossafår 91g

Pakket i myk plast med beskyttende atmosfære.

EPD-nr. 650317

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

  • Norsk tradisjonsprodukt
  • Laga på Voss
  • Unik smak
nyt-norge

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 15 g
Energi 1273 kJ 191 kJ
Energi 306 kcal 46 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
23 g
  • 11 g
3,5 g
  • 1,7 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
1 g
  • 0,8 g
0,2 g
  • 0,1 g
Protein
    24 g
      3,6 g
        Salt
          5 g
            0,75 g

              Ingredienser

              Til 100 g ferdig pølse er det brukt 131 g kjøt. Ingrediensar: kjøt(storfe, får 27 %, svin, geit), salt, sukker, konserveringsmiddel(natriumnitritt).

              Pakka i beskytta atmosfære

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 8°C
              Holdbarhet totalt antall dager 180
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølt 2 - 8°C
              Holdbarhet etter åpning 2 - 4 uker
              Del på epost Skriv ut