Stabburet

Kalkunsteaklet m/ost panert 140g

Krt à 5,0 kg, 36 stk

EPD-nr. 929984

Saftig og mørt kalkunkjøtt med sprø panering og ost på innsiden

  • Sprø på utsiden og saftig inni
  • Perfekt porsjonsstørrelse
  • Årets panerte produkt 2013

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 140 g
Energi 1116 kJ 1562 kJ
Energi 267 kcal 374 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
15 g
  • 3,7 g
21,0 g
  • 5,2 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
21 g
  • 0,5 g
29,4 g
  • 0,7 g
Protein
    12 g
      16,8 g
        Salt
          1,4 g
            2,0 g

              Tilberedning

              65 °C

              "Stekes på rist i ved ca. 200°C .
              Ca. 20 min fra fryst tilstand "

              "Stekes på rist ved ca. 200°C .
              Ca. 20 min fra fryst tilstand "

              Ingredienser

              kalkunkjøtt 36% , vann, ost 10% , hvetemel, rapsolje,potetflak , salt, stivelse, druesukker, aroma, krydder.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C, hvis tint: Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje, hvis tint: 3 dager
              Del på epost Skriv ut