Relansering

Stabburet

Steaklet m/ost panert 80g

Krt à 5,0 kg, 62 stk

Porsjoner per F-pak: 62

EPD-nr. 6821060

Mør og saftig steaklet av svinekjøtt med sprø panering og fyldig kjerne av ostebiter.

  • Sprø på utsiden og saftig inni
  • Passer perfekt på et smørbrød, eller som tallerkenrett.
  • Utviklet og produsert i Norge

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 80 g
Energi 1352 kJ 1082 kJ
Energi 323 kcal 258 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
20 g
  • 5,8 g
16,0 g
  • 4,6 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
24 g
  • 0,4 g
19,2 g
  • 0,3 g
Protein
    12 g
      9,6 g
        Salt
          2,1 g
            1,7 g

              Tilberedning

              65 °C

              "Stekes på rist ved ca. 200°C . Ca. 20 min fra fryst tilstand "

              "Stekes på rist ved ca. 200°C . Ca. 20 min fra fryst tilstand "

              Ingredienser

              svinekjøtt 40% , ost 9% , vann, rapsolje, rismel, kikertmel,maismel, stivelse, hvetefiber, solsikkeprotein, salt, krydder.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C, hvis tint: Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje, hvis tint: 3 dager
              Del på epost Skriv ut