Stabburet

Pizzabunn gastronorm 720g

Krt à 5,0 kg, 7 stk

EPD-nr. 4270344

Forstekt pizzabunn uten saus, helgastronorm

  • Superluftig bunn
  • Enkel og sikker i drift
  • God brutto
vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 250 g
Energi 1041 kJ 2603 kJ
Energi 246 kcal 615 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
3,4 g
  • 0,4 g
8,5 g
  • 1,0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
45 g
  • 2,3 g
112,5 g
  • 5,8 g
Protein
    7,3 g
      18,3 g
        Salt
          1,2 g
            3,0 g

              Tilberedning

              190°C i ca. 10 min

              65°C i 60 minutter

              Ingredienser

              Ingredienser pizzabunn: hvetemel, vann, gjær, rapsolje, salt,sukker, maltmel, hevemiddel (E341, E450, E500), hvetestivelse.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Nei Spor av
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2 - 8°C
              Holdbarhet etter åpning 3 døgn
              Del på epost Skriv ut