Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 73 g | |
---|---|---|
Energi | 973 kJ | 710 kJ |
Energi | 233 kcal | 170 kcal |
Fett
|
18 g
|
13,1 g
|
Karbohydrat
|
6,4 g
|
4,7 g
|
Protein |
10,7 g |
7,8 g |
Salt |
1,6 g |
1,2 g |
Tilberedning
72 °C.
Maks 60 min i damp ved ca. 80 °C eller maks 30 min i vann ved ca. 80 °C.
Tilberedes fra kjølt tilstand i ca. 20 min i damp ved ca. 80 °C eller ca. 5 min i vann ved ca. 80 °C.
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt 65 %, vann, stivelse, dekstrose, krydder,stabilisator (E451, E450), antioksidant (E300), konserveringsmiddel(E250), hydrolysert vegetabilsk protein, aroma.
Røkt med bøkeflis.
Importert fåretarm.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | Spor av | |
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet