Stabburet

Kyllingpostei kuvertbeger 22g

Displayeske à 70 stk

EPD-nr. 1027911

Postei laget av kylling

  • Alltid like fersk
  • Klar til bruk
  • God hygiene
nokkelhullet

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 20 g
Energi 588 kJ 118 kJ
Energi 141 kcal 28 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
9,1 g
  • 1,9 g
  • 3,9 g
  • 1,8 g
1,8 g
  • 0,4 g
  • 0,8 g
  • 0,4 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
4,8 g
  • 2,2 g
1,0 g
  • 0,4 g
Protein
    10 g
      2,0 g
        Salt
          1,5 g
            0,30 g

              Jern 4,5 mg per 100 g. 32% av referanseinntaket.

              Ingredienser

              vann, lever av kylling 27 %, mekanisk utbenet kyllingkjøtt 23 %,hvetemel, rapsolje, melkeprotein, salt, druesukker,sitrusfiber, ansjos, sukker, tomatpuré, fortykningsmiddel (agar,guarkjernemel), surhetsregulerende middel (natriumsitrat, kaliumklorid),krydder, antioksidant (askorbinsyre), aroma, konserveringsmiddel(natriumnitritt).

              Høyt innhold av mineralet jern

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 1800
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Del på epost Skriv ut