Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
|---|---|---|
| Energi | 725 kJ | 544 kJ | 
| Energi | 173 kcal | 130 kcal | 
| Fett 
 | 8,4 g 
 | 6,3 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 20 g 
 | 15,0 g 
 | 
| Protein | 3,6 g | 2,7 g | 
| Salt | 0,29 g | 0,22 g | 
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5%, multer 4%, mysepulver (framelk), skummetmelkpulver, gelatin, glukose, naturligvaniljeekstrakt, emulgator (E472b), stabilisator (pektin,johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel(natriumsitrat, sitronsyre, askorbinsyre), fargestoff (betakroten),aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | ||
| melk | Ja | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			