Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
|---|---|---|
| Energi | 687 kJ | 515 kJ | 
| Energi | 164 kcal | 123 kcal | 
| Fett 
 | 9,3 g 
 | 7,0 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 16 g 
 | 12,0 g 
 | 
| Protein | 4 g | 3,0 g | 
| Salt | 0,18 g | 0,14 g | 
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5 %, gelatin, mysepulver (framelk),skummetmelkpulver, emulgator (E472b), stabilisator(johannesbrødkjernemel, karragenan), surhetsregulerende middel(natriumsitrat), naturlig vaniljeekstrakt, vaniljearoma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten | Nei | ||
| melk | Ja | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			