Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1407 kJ |
Energi | 332 kcal |
Fett
|
2,5 g
|
Karbohydrat
|
64 g
|
Protein |
6,3 g |
Salt |
6,7 g |
Per 100 g | Per porsjon 315 g | |
---|---|---|
Energi | 581 kJ | 1830 kJ |
Energi | 139 kcal | 438 kcal |
Fett
|
7,6 g
|
23,9 g
|
Karbohydrat
|
5,8 g
|
18,3 g
|
Protein |
11 g |
34,7 g |
Salt |
0,58 g |
1,8 g |
Tilberedning
1. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.
3. Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.
TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.
Ingredienser
løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, aroma,gjærekstrakt, rapsolje, syre(sitronsyre), bukkehornkløver, sitron,glukosesirup, persille, krydder, hvitløk, appelsin
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet