TORO

Glutenfri Bali Kyllinggryte 70g

14 poser i en kartong

EPD-nr. 5106356

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.

  • Glutenfri
  • Rask og enkel
  • Kjent og god smak

Næringsinnhold

Per 100 g
Energi 1407 kJ
Energi 332 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
2,5 g
  • 0,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
64 g
  • 39 g
Protein
    6,3 g
      Salt
        6,7 g
          Per 100 g Per porsjon 315 g
          Energi 581 kJ 1830 kJ
          Energi 139 kcal 438 kcal
          Fett
          • Hvorav:
          • - Mettede fettsyrer
          7,6 g
          • 4,4 g
          23,9 g
          • 13,9 g
          Karbohydrat
          • Hvorav:
          • - Sukkerarter
          5,8 g
          • 4 g
          18,3 g
          • 12,6 g
          Protein
            11 g
              34,7 g
                Salt
                  0,58 g
                    1,8 g

                      Tilberedning

                      1. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
                      2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.
                      3. Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.

                      TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.

                      Ingredienser

                      løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, aroma,gjærekstrakt, rapsolje, syre(sitronsyre), bukkehornkløver, sitron,glukosesirup, persille, krydder, hvitløk, appelsin

                      Helt uten tilsatt palmeolje

                      Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

                      Allergener

                      Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
                      selleri
                      Nei
                      egg
                      Nei
                      fisk
                      Nei
                      gluten
                      Nei
                      melk
                      Nei
                      sennep
                      Nei
                      nøtter
                      Nei
                      peanøtter
                      Nei
                      lupiner
                      Nei
                      bløtdyr
                      Nei
                      sesamfrø
                      Nei
                      skalldyr
                      Nei
                      soya
                      Ja
                      sulfitt
                      Nei

                      JA: Allergenet inngår i produktet

                      NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

                      Holdbarhet og oppbevaring

                      Temperatur min 2°C
                      Temperatur maks 25°C
                      Holdbarhet totalt antall dager 720
                      Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
                      Oppbevaring etter åpning Tørt og ikke over normal romtemperatur
                      Del på epost Skriv ut