Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1484 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett
|
2,4 g
|
Karbohydrat
|
70 g
|
Kostfiber |
5,8 g |
Protein |
8,9 g |
Salt |
2,4 g |
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 575 kJ | 2013 kJ |
Energi | 137 kcal | 480 kcal |
Fett
|
5,8 g
|
20,3 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
42,0 g
|
Protein |
8,1 g |
28,4 g |
Salt |
0,83 g |
2,9 g |
Tilberedning
1. Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking.
2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .
3. Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til.
Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.
Ingredienser
Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse,salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper,pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, farge (karamell),syre (sitronsyre).
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet