Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1429 kJ |
Energi | 338 kcal |
Fett
|
5,4 g
|
Karbohydrat
|
56 g
|
Kostfiber |
9,2 g |
Protein |
12 g |
Salt |
8,1 g |
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 377 kJ | 1131 kJ |
Energi | 89 kcal | 267 kcal |
Fett
|
1,8 g
|
5,4 g
|
Karbohydrat
|
6,3 g
|
18,9 g
|
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
0,79 g |
2,4 g |
Tilberedning
1. Stek strimlet oksekjøtt. Tilsett litt vann og la kjøttet småkoke til det er mørt. 2. Bland pulver og væske i kasserollen og kok oppunder omrøring. Erstatt gjerne litt av vannet med kokekraften. Koketid 10 minutter. 3. Tilsett kjøttet i grytebasisen og gi det et oppkok.
Ingredienser
Løk 16 %, maisstivelse, tomat 16%, melk, hvetemel, salt,sukker, sjaminjong 4 %, paprika, solsikkeolje, aroma, fargestoff(ammoniert karamell, paprikaekstrakt), sennepsfrø, hvitløk, sortpepper, syre (sitronsyre), gjærekstrakt
Helt uten tilsatt palmeolje.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Ja | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
Antall porsjoner | Mengde ferdig vare | Mengde pulver | Mengde væske | Mengde øvrige ingredienser |
---|---|---|---|---|
10 | 2 l | 260 g (5 dl) | 1,0 l vann, 1,0 l melk | 1,25 kg oksekjøtt |
25 | 5 l | 650 g (12,5 dl) | 2,5 l vann, 2,5 l melk | 3,15 kg oksekjøtt |
35 | 7 l | Hele boksen | 3,5 l vann, 3,5 l melk | 4,25 kg oksekjøtt |