Napoli

Pizzabunn m/saus vedfyrt 27cm

Krt à 4,3 kg, 16 stk

EPD-nr. 4594461

Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus

  • 24 timers naturlig heving: Bidrar til god smak og er viktig for luftigheten
  • Laget på ekte italiensk vis: Patentert prosess sikrer unik produktkvalitet
  • Bakt i vedfyrt steinovn: Gir en luftig og sprø bunn
vegansk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g
Energi 876 kJ
Energi 209 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
3,6 g
  • 0,6 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
41 g
  • 2,1 g
Protein
    6 g
      Salt
        1,2 g

          Tilberedning

          1. Varm opp convection ovnen til 180 °C.
          2. Ta av emballasjen og topp pizzabunnen med ønsket topping.
          3. Stek pizzaen på rist til osten er smeltet og gyllen, 6-10 minutter (tiden kan variere fra ovn til ovn).
          4. Ta pizzaen ut av ovnen, avkjøl på rist i 1-2 minutter før servering.

          Ingredienser

          hvetemel, vann, knuste tomater 11 %, tomatpuré 11 %, olivenolje,durumhvete, salt, surdeig (hvetemel, vann), dextrose, maltethvetemel, gjær.

          Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

          Allergener

          Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
          selleri
          Nei
          egg
          Nei Spor av
          fisk
          Nei Spor av
          gluten
          • Inneholder:
          • - Durumhvete
          • - Hvete
          Ja
          melk
          Nei Spor av
          sennep
          Nei Spor av
          nøtter
          Nei
          peanøtter
          Nei
          lupiner
          Nei
          bløtdyr
          Nei Spor av
          sesamfrø
          Nei
          skalldyr
          Nei Spor av
          soya
          Nei Spor av
          sulfitt
          Nei

          JA: Allergenet inngår i produktet

          NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

          Holdbarhet og oppbevaring

          Temperatur min -30°C
          Temperatur maks -18°C
          Holdbarhet totalt antall dager 360
          Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
          Oppbevaring etter åpning 0 - 4°C
          Holdbarhet etter åpning 3 døgn
          Del på epost Skriv ut