Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1430 kJ |
Energi | 338 kcal |
Fett
|
2,6 g
|
Karbohydrat
|
61 g
|
Kostfiber |
10,5 g |
Protein |
12,5 g |
Salt |
0,03 g |
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 687 kJ | 1718 kJ |
Energi | 157 kcal | 393 kcal |
Fett
|
1,2 g
|
3,0 g
|
Karbohydrat
|
30 g
|
75,0 g
|
Kostfiber |
4 g |
10,0 g |
Protein |
5,7 g |
14,3 g |
Salt |
0 g |
0 g |
Tilberedning
Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt per 100 g pasta). For lite vann under koking fører til klebing. La vannet fosskoke, tilsett pastaen og kok 10-12 minutter. Sil av vannet. Om ønskelig skyll raskt med varmt vann. Tilsett smør eller olje og server. Blir pastaen holdt varm over en lengre periode, tilsett litt olje for å hindre klebing. OPPBEVARING AV FERDIG KOKT PASTA: Oppbevar avkjølt pasta i bakke med litt olje over. Til à la minute-servering, varm pastaen i kokende vann eller i mikrobølgeovn. Benytt kald pasta til salater.
Ingredienser
durum fullkornhvete.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet