Stabburet

Hamburger signature 150g

Krt à 6,3 kg, 42 stk

EPD-nr. 6096903

Vår aller beste hamburger. En tykk, mør og saftig Angusburger med hjemmelaget utseende.

  • Grovkvernet Angusburger
  • 99 % kjøtt
  • Tykk, mør og saftig med hjemmelaget utseende

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 150 g
Energi 1106 kJ 1659 kJ
Energi 266 kcal 399 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
22 g
  • 9,9 g
33,0 g
  • 14,9 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
0,2 g
  • 0 g
0,3 g
  • 0 g
Protein
    17 g
      25,5 g
        Salt
          0,84 g
            1,3 g

              Tilberedning

              72 °C

              Stabburet anbefaler å steke Hamburger fra fryst da det er lettere å håndtere den uten at den går i stykker, og mattryggheten vil være bedre ivaretatt. Rå Hamburgere skal ha oppnådd en kjernetemperatur på min. 72 °C av matsikkerhetsmessige grunner. For at spiseopplevelsen av Stabburet Hamburger skal være optimal bør kjernetemperaturen ikke være vesentlig høyere enn 72°C. For å oppnå dette bør Hamburgeren stekes til min. 68°C på stekeplaten og tas vekk og hvile (kan også foregå under montering ) til 72°C. Kjernetemperatur sjekkes etter hviling. Ca. steketid: Stekes på flatgrill ved ca. 225°C. Stekes 2 min. pr. side, snus 4 ganger, til sammen 10 min.

              Ingredienser

              storfekjøtt 99% (hvorav minimum 51% fra Angus), salt, krydder, aroma.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje
              Del på epost Skriv ut