Stabburet

Pizzabunn pannebakt m/saus & ost 32cm

Krt à 9,84 kg, 16 stk

EPD-nr. 6065122

Pizzabunnen er bakt i panne og kommer ferdig toppet med en rund og god tomatsaus, osteblanding av norsk mozzarella og edamer. Nå kan du servere pizza av høy kvalitet, raskt og effektivt – med likt resultat hver gang.

  • Pannebakt restaurantkvalitet - Luftig og saftig bunn og en knasende sprø skorpe
  • Enkel å håndtere i drift - Stekes rett fra fryst tilstand og tar kort tid å tilberede
  • Toppet med saus og ost - sikrer jevn kvalitet hver gang og du har kontroll på den dyreste råvaren
vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 300 g
Energi 916 kJ 2748 kJ
Energi 217 kcal 651 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
7,4 g
  • 3,3 g
22,2 g
  • 9,9 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
27 g
  • 2 g
81,0 g
  • 6,0 g
Protein
    10 g
      30,0 g
        Salt
          1 g
            3,0 g

              Tilberedning

              Varmeskap v/ 65 °C i max 90 minutter.

              1) Forvarm ovnen til 200 °C, viftehastighet 50 %. 2) Ferdig toppet pizza stekes på rist (helst uten bakepapir). Kanten skal være gyllen, osten smeltet og all topping skal være gjennomvarmet. 3) Steketid fra fryst: ca. 8-10 minutter. Steketid fra tint: ca. 6-8 minutter. 5) Avkjøles på rist.
              NB: Steketiden vil variere som følge av mengde fyll, type ovn osv. Steketiden må derfor tilpasses sluttproduktet.

              Ingredienser

              hvetemel, vann, ost 20 % (mozzarella, edamer), durum,tomatpuré, rapsolje, gjær, krydder (løk), salt, sukker, stabilisator(guarkjernemel).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Durumhvete
              • - Hvete
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 2-8 °C
              Holdbarhet etter åpning 3 døgn
              Del på epost Skriv ut