Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1581 kJ |
Energi | 372 kcal |
Fett
|
1,8 g
|
Karbohydrat
|
75 g
|
Protein |
12 g |
Salt |
0,43 g |
Per 100 g | Per porsjon 60 g | |
---|---|---|
Energi | 1245 kJ | 747 kJ |
Energi | 295 kcal | 177 kcal |
Fett
|
5,8 g
|
3,5 g
|
Karbohydrat
|
51 g
|
30,6 g
|
Protein |
8,2 g |
4,9 g |
Salt |
0,36 g |
0,22 g |
Tilberedning
1. Elt 5 min i kjøkkenmaskin (eller for hånd i 10 min).
- Bollemiks
- 3 dl lunkent vann (ca. 37°C)
- 50 g smeltet margarin (eller ½ dl flytende margarin)
2. Hev tildekket i 5 min.
3. Form deigen til boller og sett på stekebrett med bakepapir.
4.Hev tildekket på ett lunt sted ca. 40 min.
5. Stek ved 225°C (over- og undervarme) på midterste rille ca. 8 min.
Ingredienser
hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*), sukker,tørrgjær, kardemomme, salt
Boller på 1 time!
*Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet