Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1666 kJ |
Energi | 393 kcal |
Fett
|
2,1 g
|
Karbohydrat
|
89 g
|
Protein |
3,4 g |
Salt |
0,4 g |
Per 100 g | Per porsjon 45 g | |
---|---|---|
Energi | 1673 kJ | 753 kJ |
Energi | 398 kcal | 179 kcal |
Fett
|
13 g
|
5,9 g
|
Karbohydrat
|
65 g
|
29,3 g
|
Kostfiber |
2 g |
0,9 g |
Protein |
3,5 g |
1,6 g |
Salt |
0,52 g |
0,23 g |
Tilberedning
1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C).
2. Bland sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 g smeltet smør eller 1 dl flytende margarin. Tilsett posens innhold og rør til en jevn røre.
3. Fordel røren i en form med bakepapir, ca. 20 x 30 cm. (Rund form 24-26 cm kan brukes).
4. Stek på midterste rille ca. 30 minutter (Rund form, stek ca. 35 minutter)
NB! Avkjøl kaken før den deles i små firkanter. TIPS! Dryss et tynt lag melis over kaken.
Ingredienser
sukker, maisstivelse, fettredusert kakao, potetstivelse, risbakemel,eggehvite, fullherdet kokosfett, glukosesirup, hevemiddel(kalsiumfosfat, natriumkarbonat), kaffe, salt, emulgator (E472b),melkeprotein, vanillin.
Uten hvetestivelse
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet