Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1639,64 kJ |
Energi | 386,44 kcal |
Fett
|
2,19 g
|
Karbohydrat
|
85,9 g
|
Kostfiber |
1,56 g |
Protein |
5 g |
Salt |
0,64 g |
Per 100 g | Per porsjon 80 g | |
---|---|---|
Energi | 1506 kJ | 1205 kJ |
Energi | 358 kcal | 286 kcal |
Fett
|
14 g
|
11,2 g
|
Karbohydrat
|
55 g
|
44,0 g
|
Protein |
3,3 g |
2,6 g |
Salt |
1,2 g |
0,96 g |
Tilberedning
1. Varm opp konveksjonsovnen til 170 °C.
2. Bland boksens innhold med 6 dl vann og 300 g smeltet smør eller 3 dl flytende margarin/olje og rør til en jevn kakedeig.
3. Bruk bakepapir i bunnen av en 1/1 gastronormform. Kantene på formen bør smøres med fett. Fordel kakedeigen jevnt i formen.
4. Sett formen inn i varm ovn (170 °C) og stek 25-30 minutter. Avkjøl kaken før den deles opp.
Ingredienser
sukker, hvetestivelse (glutenfri), egg, fettredusert kakao 4%, risbakemel, stivelse, hevemiddel (natriumdifosfat, natriumkarbonat,kalsiumfosfat), salt, vanillin, fortykningsmiddel (xantangummi).
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Ja | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet