Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 1316 kJ | 3948 kJ |
Energi | 311 kcal | 933 kcal |
Fett
|
3,8 g
|
11,4 g
|
Karbohydrat
|
57 g
|
171,0 g
|
Kostfiber |
3 g |
9,0 g |
Protein |
11 g |
33,0 g |
Salt |
1,33 g |
4,0 g |
Tilberedning
Fra fryst tilstand:
1) Forvarm ovnen til 230 °C, viftehastighet 50 %.
2) Ferdig toppet pizza stekes på rist (helst uten bakepapir) i ca. 6-8 min. Kanten skal være gyllen, osten smeltet og all topping skal være gjennomvarmet.
3) Avkjøles på rist i 1 min før oppskjæring.
NB: Steketiden kan variere som følge av mengde fyll, ovn etc. Steketiden må derfor tilpasses sluttproduktet.
Fra tint tilstand:
1) Forvarm ovnen til 230 °C, viftehastighet 50 %.
2) Ferdig toppet pizza stekes på rist (helst uten bakepapir) i ca. 5-7 min. Kanten skal være gyllen, osten smeltet og all topping skal være gjennomvarmet.
3) Avkjøles på rist i 1 min før oppskjæring.
NB: Steketiden kan variere som følge av mengde fyll, ovn etc. Steketiden må derfor tilpasses sluttproduktet.
Ingredienser
hvetemel, vann, tomatpuré, gjær, rapsolje, sukker, salt, krydder(hvitløk).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet