Stabburet

Hakkebøff dansk 100g

Krt à 5,0 kg, 50 stk

EPD-nr. 2702934

Stor, tykk og grovkvernet "kjøttkake" av storfekjøtt.

  • Kåret til årets produkt og Norges beste hakkebøff
  • Smaker godt og lukter friskt
  • Passer både som lunsjrett på smørbrød, eller som middag med spennende tilbehør.

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 100 g
Energi 764 kJ 764 kJ
Energi 183 kcal 183 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
11 g
  • 5 g
11,0 g
  • 5,0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
5 g
  • 0,5 g
5,0 g
  • 0,5 g
Protein
    16 g
      16,0 g
        Salt
          2 g
            2,0 g

              Tilberedning

              65 °C

              Kan også varmes i panne eller mikro

              Fra frossen i ca. 170 °C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Fra frossen i ca. 170°C i ca. 20 min.,- tint noe kortere.

              Ingredienser

              storfekjøtt 80% , vann, stivelse, hvetefiber(glutenfri,< 20 ppm gluten), melkeprotein, salt, aroma, druesukker, krydder.

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -30°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 360
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Fryst, -18° til -30° C, hvis tint: Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 30 dager, i godt lukket emballasje, hvis tint: 3 dager
              Del på epost Skriv ut