Nora

Rødkål 450g

Alu-pose pakket i sjaktel. 22 sjaktler med rødkål i pose i en d-pak.

Porsjoner per F-pak: 4

EPD-nr. 682153

Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!

  • Friskt og godt tilbehør
  • Passer perfekt til tradisjonsrike retter
  • Produsert på Rygge i Norge
nyt-norge
vegansk
vegetarisk

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 110 g
Energi 217 kJ 239 kJ
Energi 51 kcal 56 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
0,5 g
  • 0 g
0,6 g
  • 0 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
10 g
  • 10 g
11,0 g
  • 11,0 g
Protein
    0,9 g
      1,0 g
        Salt
          0,5 g
            0,55 g

              Tilberedning

              1. Legg posen i en kjele med kokende vann i 10-15 min.
              2. Klipp opp posen.
              3. Hell rødkålen over i en bolle. Ferdig til servering.

              I mikrobølgeovn:
              Klipp opp posen, og tilsett i en bolle. Varm opp og server!

              Ingredienser

              strimlet rødkål 80 %, vann, sukker, eddik, salt, konserveringsmiddel(natriumbenzoat), fortykningsmiddel (guarkjernemel).

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min 2°C
              Temperatur maks 25°C
              Holdbarhet totalt antall dager 720
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig. Ta over i egnet emballasje etter åpning
              Holdbarhet etter åpning 3 dager
              Del på epost Skriv ut