Næringsinnhold
Etter tilberedning
| Per 100 g | Per porsjon 200 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1243 kJ | 2486 kJ |
| Energi | 297 kcal | 594 kcal |
Fett
|
15 g
|
30,0 g
|
Karbohydrat
|
31 g
|
62,0 g
|
| Protein |
9,5 g |
19,0 g |
| Salt |
2 g |
4,0 g |
Tilberedning
1 stk: Fase 1: 225°C 10 sek 100 % effekt, Fase 2: 225°C 40 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte. 2 stk: Fase 1: 225°C 15 sek 100 % effekt, Fase 2: 225°C 55 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte.
200°C på brett i 6-12 min
Pressgrill
Stekes fra kjøl (tint produkt) i pressjern: 270-280°C i ca 4 minutter under litt press.
Ingredienser
hvetemel, vann, smelteost (hvitost, vann, smørolje,melkeprotein, smeltesalt (E331, E339, E452), salt, surhetsregulerendemiddel (E330), farge (E160a, E160e)), chorizo 13 % (storfekjøtt, vann,krydder, paprika, løk, antioksidant (E301), salt, potetstivelse,hvetefiber, druesukker, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel(E250)), majones (rapsolje, vann, eggeplomme, sukker, eddik,sennep (vann, sukker, sennepsfrø, eddik, salt),fortykningsmiddel (E412), surhetsregulerende middel (E330),konserveringsmiddel (E200, E211), fargestoff (E160a)), gjær, salt,krydder.<U>Må varmebehandles før servering.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Ja | ||
|
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Ja | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | Spor av | |
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet