Pariser Agurker

En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.

Skivede Agurker

Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.

Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Kit Thai Red Curry

Thai Red Curry er en mildt krydret thaigryte med kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk, brokkoli, paprika og sukkererter. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Basedressing hvit

Idun Basedressing er en nøytal basedressing med rømme – unik til storproduksjon av selvkomponerte dressinger og salater!

Surkål

Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn m/saus&ost gastronorm

Forstekt Pizzabunn med ost&saus, helgastronorm

Hjemmelaget Surkål

Nora Hjemmelaget Surkål er en nydelig variant med frisk smak av epler som gjør at surkålen blir noe friskere og søtere, akkurat som i de gode gamle oppskriftene.