Potetmos
En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk
En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk
Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.
Smaksrike, plantebaserte boller laget av erteprotein. Helt spiseklare og perfekt til salatbaren, i bowls, med pasta og mye mer!
Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.
En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk
Stabburet Vegetar Farse er en 100% plantebasert erstatning for kjøttdeig. Farsen er den perfekte kjøttdeigerstatter som hjelper deg å redusere kjøttinntaket uten å gå på bekostning av smak.
Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.
Tomatrelish med chili
Stabburet Vegetar Formbar Farse er et 100% plantebasert alternativ til kjøttdeig. Produktet er perfekt til å forme egne boller, burgere eller hva du måtte ønske. Prøv det i retter hvor du ellers bruker kjøttdeig.
Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.