Sei cordon bleu m/ost & kalkun sprøbakt
Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!
Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!
En variant av klassisk Idun ketchup – sterk og med tydelig preg av chili og fortsatt proppfull av tomater
Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.
Sprøbakt sei av sammensatte biter filet
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.
Sprøbakt sei med Cordon Bleu- og skinkefyll
Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.
Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Pepperoni er toppet med smaksrik, speket pepperoni, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!
Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.
Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.