Risgrøt 5min

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.

Bayerpostei kuvertbeger

Saftig og god kjøttpostei

Kylling- og kalkunsaus paste

Populær saus til kylling og lyst kjøtt

Lasagne halvgastronorm

Lasagne i halvgastronorm

Risgrøt

Geisha grøtris er rundkornet ris som gir den ekte, gode risengrynsmaken. Server med kanel, sukker og smørøye!

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

FUN Light Sitron Lime

En sukkerfri og fristende tørsteslukker som tilfører smak og glede til enhver anledning.

Viltsaus paste

Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Peppersaus paste

En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat