Firkantpizza Taco halvgastronorm

Firkantpizza Taco er ferdigtoppet pizza med en tomatsaus, ost, taco kjøttdeig, løk, rød paprika og toppet med nacho chips.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn m/saus vedfyrt

Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Pastaskruer fusilli fullkorn

Fullkorn pastaskruer

Pepper sort grovmalt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Kylling- og kalkunsaus paste

Populær saus til kylling og lyst kjøtt

Firkantpizza m/sopp og løk halvgastronorm

Firkantpizza sopp og løk er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, sopp, løk og grønn paprika.

Vaniljesaus usukret

Klassisk vaniljesaus som kokes

Viltsaus paste

Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.