Mac'n Cheese

TORO Rett i koppen Mac'n Cheese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Orientalsk Gryte

TORO Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Gryten er krydret med karri, ingefær og karve og har en mild smak. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt og kjøttdeig, men smaker spesielt godt med oksekjøtt. Lett å like, lett å lage

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Carbonara

TORO Rett i koppen Carbonara gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Sandefjordsaus

TORO ferdige sauser er en serie serveringsklare sauser, laget med råvarer av høy kvalitet som gir ekstra mye av den gode smaken. TORO Sandefjordsaus er hele familiens favoritt og passer perfekt til fiskemiddagen! Varm den i 2 minutter og den er klar til servering. God middag! Lett å like, lett å lage.

Flatbrød hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på en tradisjonelt hvis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til tapas eller som kjeks til ostefat.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Biffsnadder porsjon

Strimlet og marinert, renskåret storfekjøtt av høy kvalitet.

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.

Flatbrød Hjemmebakt

MORS Hjemmebakte Flatbrød er bakt på et tradisjonelt hvis som gir flatbrødet knasende flak og en deilig hjemmebakt smak. Det er sunt og godt tilbehør både til kjøtt og fisk, og passer like godt til hverdags som fest. Prøv MORS Hjemmebakte Flatbrød til lapskaus, supper, gryter eller spekemat.