Blåbærsyltetøy
Syltetøy klar til bruk, både på brødskiven,pannekaken eller vaflene
Syltetøy klar til bruk, både på brødskiven,pannekaken eller vaflene
TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.
Populær saus til kylling og lyst kjøtt
Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!
Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.
Marmelade klar til bruk, både på brødskiven og i bakverk
TORO Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering. Lett å like, lett å lage.
Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.
En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat
TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.