Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Pepperoni skivet

Speket pepperonipølse i skiver

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Tomtegløgg

Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.

Aioli

Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.

Tomtegløgg ekstra kryddersmak

En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.