Pølsekano
Praktisk og effektiv servering med Stabburet pølsekano
Praktisk og effektiv servering med Stabburet pølsekano
Idun Eddik Klar er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Klar er også velegnet til sylting.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Unngå søl med Stabburet hamburgerlomme
Søtpålegg til bruk på skiven eller i bakverk
Banos er et bananpålegg laget med ferske bananer og som har lange tradisjoner helt fra 1930 tallet.
Sunda er et av de første søtpåleggene som ble lansert i Norge i 1930. Det er tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning som mange har vokst opp med. Den søte og milde smaken har vært og er en favoritt gjennom generasjoner.
En kremet og god tomatsuppe i porsjonsstørrelse, med ekstra protein og energi i hver skje.
Marinert sildefilet i biter med smak av nellik og appelsin
En god og varmende aspargessuppe i porsjonsstørrelse, med ekstra protein og energi i hver skje.