Makrellfilet
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Idun Eddik Klar er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Klar er også velegnet til sylting.
TORO Pizzafyll Mexicana er en klassisk smak og familiefavoritt på mange hjemmelagde pizzaer. Gir en god og litt spicy tex-mex smak til kjøttdeigen. Lett å like, lett å lage.
En variant av klassisk Idun ketchup – sterk og med tydelig preg av chili og fortsatt proppfull av tomater
Tilsetningsstoff oftest som en smakstilsetter eller for å bevare et produkt.
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
En smaksrik dressing med rømme, kvernet pepper og finhakket basilikum, som passer perfekt til salaten.