Agurker pariser skivede

Søte og sprø agurker i lake

Sjokoladepudding

Karamellpudding med enkel tilberedning

FUN Light Smågodt-Crocodiller

Sommeren 2024 gjentar FUN Light suksessen og lanserer Smågodt-smaker igjen! Er du glad i smågodt? Vi har hentet inspirasjon fra smågodt-hylla og plukket ut noen velkjente favoritter. Nå kan du slukke både tørsten og søtsuget med blant annet FUN Smågodt-Crocodiller! Selvfølgelig helt uten sukker. Disse er ute på prøve i en begrenset tidsperiode, så kjapp deg å smake før det går tomt.

Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Tikka Masala Gryte

TORO Tikka Masala er en smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Gryten er krydret med blant annet ingefær og koriander og servers med kylling. Smaker også godt sammen med en frisk salat og chutney. Lett å like, lett å lage.

Tandoori

TORO Rett i koppen Tandoori gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Bearnaisesaus ferdig

Deilig bearnaise klar til bruk