Skivede Agurker

Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.

Tikka Masala Gryte

TORO Tikka Masala er en smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Gryten er krydret med blant annet ingefær og koriander og servers med kylling. Smaker også godt sammen med en frisk salat og chutney. Lett å like, lett å lage.

Makrellfilet Grovhakket

En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.

Fersk Hamburgerdressing

Den originale hamburgerdressingen du må ha for å lage en skikkelig god og saftig burger.

Surkål

Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.

Bearnaisesaus ferdig

Deilig bearnaise klar til bruk

Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Sennepssaus

Anvendelig middagstilbehør både til kjøtt og fisk. Uunnværlig følgesvenn til gravlaks, og en klassiker til sild.

Hjemmelaget Surkål

Nora Hjemmelaget Surkål er en nydelig variant med frisk smak av epler som gjør at surkålen blir noe friskere og søtere, akkurat som i de gode gamle oppskriftene.

Potetmos

En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk