Pariser Agurker
En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.
En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.
Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.
TORO Meksikansk Gryte er en mildt krydret gryte med ris, bønner og paprika. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. TORO Meksikansk Gryte familiepakning er nok til hele familien! Lett å like, lett å lage
Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.
Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.
TORO Amerikansk gryte har smaker hentet fra sørstatene i USA. Gryten er mildt krydret med cayenne, chili og hvitløk og tilsatt ris, mais og løk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.
Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.
TORO Bali Kyllinggryte er en kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server gjerne med ris og en frisk salat. Lett å like, lett å lage.