Ansjosfilet
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Smaksrikt svinekjøtt på boks. Kan spises både kald på smørbrød eller i salat, og varm i middagsretter. Produktet er merket med Nøkkelhullet.
Endelig finnes det en glutenfri postei i den gule boksen! Stabburet Glutenfri Leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket.
Ferdig langpannekake med konditorkvalitet
Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.
Glutenfri leverpostei – like saftig, god og smørbar som originalen
Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak. Krydring med ingefær kjenner vi best fra asiatisk mat. TORO Krydderiet hel ingefær skrelles og rives eller hakkes til bruk som smaksetter i sauser, marinader, chutney og wok. Lett å like, lett å lage.
TORO Hamburgerkrydder består av naturlige råvarer som sammen gir en utrolig god smak og fin farge på burgeren. Påføres det siste minuttet av stekingen.
Nå finnes Stabburet Glutenfri Leverpostei også i praktiske porsjonspakninger som er perfekt til matpakken, turbruk og til de som bare vil ha en skive i farta. Vår glutenfri leverpostei er en veldig god, saftig og smøremyk postei som heller ikke inneholder melk eller fisk. Nøkkelhullsmerket, kun 9 % fett og en god kilde til jern, folat og vitamin B12.
Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. TORO Krydderiet hel kanel er perfekt i indisk matlaging og i varme drikker som gløgg og glüwein. Lett å like, lett å lage.