Hakkebøff Dansk

Stor, tykk og grovkvernet hakkebøff laget av storfekjøtt. Mild krydring og fast konsistens gjør den egnet for både lunsj på smørbrød og som middag med tilbehør.

Eddik 7% Klar

Idun Eddik Klar er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Klar er også velegnet til sylting.

Karbonade

Grove og saftige karbonader laget etter god, gammel oppskrift. Passer godt som del av varme retter til både lunsj og middag.

Spagettisaus original

TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.

Banos

Banos er et bananpålegg laget med ferske bananer og som har lange tradisjoner helt fra 1930 tallet.

Hamburger beef stekt

En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende

Tomatsaus

TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage. 

Hamburger basic stekt

En robust stekt hamburger med 90 % storfekjøtt

Ansjos Makaløs

Abba Makaløs er ansjosfileter av krydret brisling. Perfekt som tilbehør til egg på brødskiven.

Hamburger beef stekt

En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende