Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage. 

Smørbrødkarbonader

Flate og saftige karbonader laget av storfekjøtt. Perfekt størrelse til smørbrød og lunsjservering.

Tomtegløgg Original

Hele Norges favorittgløgg! Denne er bl.a. tilsatt ekte krydderekstrakt av ingefær, kardemomme, nellik og kanel, og har en “rund smak”.

Risengrøt

Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Hakkebøff Dansk

Stor, tykk og grovkvernet hakkebøff laget av storfekjøtt. Mild krydring og fast konsistens gjør den egnet for både lunsj på smørbrød og som middag med tilbehør.

Kjøttdeigsaus

TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.  

Tomtegløgg Original

En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.

Karbonade

Grove og saftige karbonader laget etter god, gammel oppskrift. Passer godt som del av varme retter til både lunsj og middag.

Kyllingsaus rosépepper

TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage. 

Karamellpudding usukret

Karamellpudding uten sukker med enkel tilberedning