Viltsaus
TORO Viltsaus er en klassisk brun saus med krydder og tyttebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt. Prøv den også til lam, kjøttboller og kylling. Smak gjerne til sausen med litt ekstra tyttebær. Lett å like, lett å lage.
TORO Viltsaus er en klassisk brun saus med krydder og tyttebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt. Prøv den også til lam, kjøttboller og kylling. Smak gjerne til sausen med litt ekstra tyttebær. Lett å like, lett å lage.
Szechuan er en smakfull kinesisk rett med blant annet chili, paprika og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, rødløk og bambusskudd. Innholdet i esken er vegansk.
TORO Krydderiet Sitronpepper er en deilig blanding av sort pepper og allehånde med en syrlig sitronsmak. Sitronpepper passer godt til stekt og grillet fisk. Krydderet er også velegnet i fiskegryter av kokt fisk og i salater. Lett å like, lett å lage.
Bare Bra Supergrøt er en herlig grøt fylt med naturlig sunne, smakfulle ingredienser. Grøten er uten tilsatt sukker, naturlig rik på fiber og protein, og kan tilberedes varmt eller kaldt som kjøleskapsgrøt. Perfekt sunn, rask og god start på dagen, på farten eller som mellommåltid!
Teriyaki er en av de mest tradisjonsrike og populære sausene i det japanske kjøkken. Sausen er soyabasert og smaksatt med ingefær, lime og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, paprika og løk. Innholdet i esken er vegansk.
Kålrabistappemix til storkjøkkenbruk
Klassikeren fra 2007 er tilbake! Grandiosa Full Pakke har alt, røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og rømmesaus.
Pastaputer fylt med kjøtt
Velsmakende dessertsuppe uten sukker
TORO Bolognesegryte er en tomatisert gryte med fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Bolognesgryte er en tradusjonell gryte fra den Italienske byen Bologna og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.