Firkantpizza Taco halvgastronorm

Firkantpizza Taco er ferdigtoppet pizza med en tomatsaus, ost, taco kjøttdeig, løk, rød paprika og toppet med nacho chips.

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Rugfras

Rugfras har en fyldig smak av både rug og havre, ekstra gode fullkorn og perfekt sprøhet. Et perfekt valg for deg som ønsker et høyere fullkorns innhold enn det som er i vår Havrefras Original. Nyt Rugfras, som gir den beste starten på dagen!

Finhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.

Makrellfilet finhakket i tomatsaus

Finhakket filet i tomatsaus

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn m/saus vedfyrt

Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus

Firkantpizza m/sopp og løk halvgastronorm

Firkantpizza sopp og løk er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, sopp, løk og grønn paprika.