Grandiosa Delux Grillkylling

Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Grillkylling er toppet med saftig kylling, tomat og rødløk, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Eddik 7% Klar

Idun Eddik Klar er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Klar er også velegnet til sylting.

Grandiosa Plenty

Grandiosa Plenty er en smakfull nyhet som garantert blir familiens nye favorittpizza. Pizzaen er toppet med kjøttdeig, sjampinjong, rødløk ,semi-tørket tomat, Jarlsberg og mozarella. I tillegg er pizzaen toppet med en spennende saus som gjør pizzaen ekstra saftig.

Boller

TORO boller gir deg vellykkede boller hver gang! Med en enkel fremgangsmåte og en deig som ikke klisser blir bakeprosessen lett som en lek. Resultatet er luftige, myke og velduftende boller. Gjær følger med i pakken så her trenger du kun å tilsette vann og olje. TORO Hveteboller gir ca. 12 boller.

Sunda

Søtpålegg til bruk på skiven eller i bakverk

FUN Light Mandarin

Årets Smak 2019 fra FUN Light er en forfriskende saft og tørsteslukker helt uten sukker og med smak av mandarin.

Eplekake

TORO Eplekake smaker deilig av eple og kanel med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig. TORO Eplekake er en klassiker og kan serveres til de fleste anledninger men passer spesielt godt på høsten med nyplukkede norske epler.

Klar kjøttbuljong blokk

TORO Klar kjøttbuljong gir en god smak av kjøttkraft med mild krydring. Buljongen gir en ren kjøttkraftsmak på hjemmelaget mat og egner seg til sauser, supper og gryteretter. Lett å like, lett å lage

Pavlova Marengs

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning. TORO Marengs Pavlova gir en kake med ca 12 kakestykker.

Banos

Banos er et bananpålegg laget med ferske bananer og som har lange tradisjoner helt fra 1930 tallet.