Tortelloni m/kjøtt
Pastaputer fylt med kjøtt
Pastaputer fylt med kjøtt
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.
Firkantpizza Skinke er ferdigtoppet pizza med en mild tomatsaus, ost, skinke, rød og grønn paprika.
Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!
Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!
TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende
Enten det er til pølsa, hamburgeren eller til brødskiva vil PS sprøstekt løk løfte smaksopplevelsen!
TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende