Hvit saus original

TORO Hvit saus er en grunnsaus med stort bruksområde. Den passer perfekt som saus til fiskeboller eller fiskekaker, men også som bechamelsaus i lasagne eller som en base for din egen fiskesaus. Tilsett en eggeplomme like før servering for en fyldigere saus. Lett å like, lett å lage. 

Vegetar Farse

Stabburet Vegetarfarse er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til familiefavorittene taco, pizza, lasagne og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttdeig

Eplemos med biter mindre sukker

Nora mindre sukker inneholder masse sommersøt frukt, mindre sukker og ingen kunstig søtning – og er dermed et godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, uten at det skal gå på bekostning av smak. Det store glasset og den herlige, friske smaken gjør dette syltetøyet til hele familiens favoritt

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Lasagne glutenfri

TORO Fri Lasagne er den glutenfrie utgaven av vår klassiske lasagne. Lettvint når du har lyst på en enkel og kjempegod middag.

Biffkjøtt marinert strimlet

Marinerte biffstrimler

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Skivede Rødbeter

Klassikeren vi alle kjenner! Rødbetene er søte og friske på smak, og passer like godt i salaten som på skiven.

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Kakao, Kokos & Mandel

Bare Bra Granola kakao, kokos og mandel er en proteinrik, sprø og smakfull granola helt uten tilsatt sukker. Granolaen er laget med kun naturlige råvarer og har en kjempegod smak av kakao, kokos og mandel.