Pølsesennep original
Den klassiske norske sennepen
Den klassiske norske sennepen
TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.
Stekepølse med biter av ekte Jarlsberg ®
Den klassiske norske sennepen
Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.
Mild og kjøttfull wienerpølse
Grovmalte sennepsfrø som gir en fyldig konsistens og gjør denne sennepen knallgod og sterk. Anbefales til sennepskjennere som liker litt mer smak. Prøv den i marinader og sauser eller som tilbehør til grillmat.
TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
Mild og kjøttfull wienerpølse
TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.