Pastasløyfer farfalle tricolore
Pastasløyfer i 3 farger
Pastasløyfer i 3 farger
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende
TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.
Hele Norges favorittgløgg! Denne er bl.a. tilsatt ekte krydderekstrakt av ingefær, kardemomme, nellik og kanel, og har en “rund smak”.
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
TORO Peppersaus er en klassiker som setter god smak på biff, karbonader, fisk og kylling. Tilsett gjerne litt matfløte for en mildere saus. Lett å like, lett å lage.
En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
Grønn ertestuing til storkjøkkenbruk
TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.
Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende med 32% grønnsaker