Krydderkvern Havsalt

Salt er egentlig ikke et krydder, men et mineral. Men det er ingen tvil om at de fleste av oss vil svare «salt og pepper» på spørsmålet om hvilke kryddere vi bruker oftest! Fra de tidligste tider har saltet hatt enorm betydning som handelsvare. I tillegg til smaken trenger vi salt for å kunne leve. Uten nok salt får vi ikke musklene til å trekke seg sammen, blodet til å sirkulere og fordøyelsen til å fungere som den skal. Men for mye salt binder vannet i kroppen, og kan være uheldig for blodtrykket. Salt brukes i nær sagt all slags matlagning. TORO Krydderiet Havsalt er et mer grovkornet salt enn vanlig bordsalt, og har en mild og god smak.

Spaghetti à la Capri

En norsk klassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Lasagne halvgastronorm

Lasagne i halvgastronorm

Vaniljesaus kaldrørt

Vaniljesaus som røres ut i kald melk

Pizza Skinke & Kjøttdeig

Stabburet Pizza Skinke & Kjøttdeig en smakfull pizza som er rikelig toppet med krydret kjøttdeig, skinke, rødløk og norsk edamerost.

FUN Light Sitron Lime

En sukkerfri og fristende tørsteslukker som tilfører smak og glede til enhver anledning.

Fiskegrateng m/makaroni halvgastronorm

Tradisjonell fiskegrateng av sei med makaroni

Crème Fraîche dressing MAX 3% FETT

Idun Crème Fraîche dressing MAX 3% FETT er et lettere alternativ til blant annet salat.

Seiloins m/sitronpepper forstekt

Delikate loins – det beste på fileten – med sitronpepret, myk panering

Vaniljepudding usukret

Vaniljepudding uten sukker med enkel tilberedning