Kryddersild i biter
Marinert sildefilet i biter med aromatiske krydder.
Marinert sildefilet i biter med aromatiske krydder.
Hvitløkspepper er en blanding av svart pepper og hvitløk, som egner seg til all slags matlaging. TORO Krydderiet Hvitløkspepper er ypperlig til all stekt og grillet mat; så vel fisk som kjøtt hvor man ønsker en distinkt smak av hvitløk og pepper. Krydderet passer også perfekt i salater og salatdressinger sammen med litt olivenolje. Lett å like, lett å lage.
Ferdig langpannekake med konditorkvalitet
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
TORO Krydderiet Piffikrydder passer perfekt til steking av kjøtt, pølse, fisk, egg og poteter samt til pytt-i-panne. Piffi er også velegnet som grillkrydder til kjøtt. Lett å like, lett å lage.
Deilig og saftig sjokoladekake tilpasset en gastronormform. Kaken faller i smak hos både store og små. Legg på glasur og
pynt gjerne med kokos, seigmenn eller kakestrøssel!
Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel (i dag Istanbul i Tyrkia) for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Malt kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler, bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.
TORO Rett i koppen Solbærtoddy er en smaksrik klassiker. Drikken har en tradisjonell og god smak av solbær og krydder. Solbærtoddy passer perfekt foran peisen eller som varm drikke på tur.
Marinert sildefilet i biter i en kremet karrisaus.