Pasta di Parma

TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. Lett å like, lett å lage.

Ansjosfilet

Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging

Kryddersild i biter

Marinert sildefilet i biter med aromatiske krydder.

Koriander malt

Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.

Buljong Blokk Fisk

TORO Fiskebuljong inneholder norsk fisk og har en ren og god fiskekraftsmak. Buljongen egner seg godt i fisk- og sjømatretter som fiskesuppe, fiskegryte og sauser til fisk. Lett å like, lett å lage

Tomatsild i biter

Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.

Ingefær hel

Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak. Krydring med ingefær kjenner vi best fra asiatisk mat. TORO Krydderiet hel ingefær skrelles og rives eller hakkes til bruk som smaksetter i sauser, marinader, chutney og wok. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Jegergryte

TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

Pasta Classico familiepakning

TORO Pasta Classico er en pastarett med kremet tomatsaus og urter, laget etter italiensk oppskrift. Retten inneholder pasta og tomatsaus krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.