Vaniljestang

Vanilje kommer fra vaniljeplanten, som tilhører orkideslekten. Vanilje er en klassisk smak i dessert og bakverk. TORO Krydderiet Vaniljestang er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. For mest mulig smak bør hele vaniljestangen brukes; snitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bruk begge deler. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet. Lett å like, lett å lage.

Kjøttdeigsaus

TORO Kjøttdeigsaus er en mild tomatsaus, som passer til alle typer pasta eller ris. Tilsett en 1/2 hakket chili, et fedd hvitløk og litt ferske urter for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.  

Nugatti tube

Nugatti på tube er et praktisk valg når man er flere som skal dele og passer spesielt godt på farten eller på tur. Smaken er like god som originalen på boks og innholdet er enkelt å klemme ut, uten søl.

Muskatnøtt hel

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Kyllingsaus rosépepper

TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage. 

Julesild i biter

Marinert sildefilet i biter med smak av nellik og appelsin.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Carbonara pastasaus

TORO Carbona pastasaus er en klassiker fra det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille. Lett å like, lett å lage.

Sennepssild i biter

Marinert sildefilet i biter i en kremet sennepssaus.

Original tomatsuppe med makaroni

TORO Original tomatsuppe med makaroni er hele Norges favoritt. Det er en mild suppe med en barnevennelig smak som har definert hvordan en tomatsuppe skal smake i Norge. Tilbehør som varme rundstykker smaker ekstra godt. Lett å like, lett å lage.