Pariser Rødbeter
Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!
Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!
TORO Tandoorigryte er en fyldig gryte inspirert av den indiske retten Tandoori Chicken og er basert på en rikholdig krydderblanding med innslag av mango og ingefær. Serveres med kylling og Crème fraîche. Den syrlige smaken passer godt sammen med sødmen fra en chutney. Lett å like, lett å lage
En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.
Hvit pepper brukes i farseretter av kjøtt og fisk. TORO Krydderiet hvit pepper kan også brukes i marinader, dressinger og sauser. Lett å like, lett å lage.
Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Bergensk Fiskesuppe er en glutenfri kremet fiskesuppe med biter av gulrot, purre og gressløk. Suppen passer perfekt med biter av fisk og skalldyr. Serveres med glutenfritt brød.
Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
Chili con carne bowl er en gryte med smak av chili, kajennepepper, spisskummen, koriander og hvitløk. Gryten passer til kjøttdeig eller bønner og serveres med ris. Lett å like, lett å lage.
Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.